Mystikko Alexander

ihmeiden asiantuntija

Mystikko Alexander 13. Taikuri ja mentalist. Juhlat, pikkujoulut, tapahtumat, keskiaika, markkinat, torit, esiintyminen, koulutus, tarot, yliluonnollinen taikuus, viihde, viihdyttäjä, juontaja, konsultti.

Keskiaika-show

 Photo by Opa Latvala

Photo by Opa Latvala

Mystikko & Loihtija

Keskiaikaiset kaverukset Mystikko ja Loihtija vievät tapahtumayleisön jännittävälle matkalle mystiikan ja taikuuden pariin.

Keskiaikaishenkinen esitys pohjautuu kansanperinteeseen, uskomuksiin, taikauskoon ja loitsuihin. Se sisältää myös aitoja keskiajalta peräisin olevia taikureiden ihmeitä, sekä ripauksen kalevalaista mystiikkaa. Vuonna 2017 esitysten teemana ovat Neljä luonnon elementtiä – maa, ilma, tuli ja vesi. Loihtija luo esitykseen tunnelmaa kehärummulla ja kurkkulaulannalla.

Keveyttä perinnetapahtumiin

Humoristisella otteella höystetty vuorovaikutteinen esitys sopii esimerkiksi koko perheen ohjelmaksi perinnetapahtumiin, kylämarkkinoille, sekä maaseutu- ja erämessuille. Mystikko ja Loihtija voivat vierailla myös yrityksenne virkistyspäivänä vaikkapa laavulla, tai olla vastaanottamassa vieraita erämaasafarin majapaikassa.

Mystikolla ja Loihtijalla on mahdollisuus saapua markkinoille oman telttansa kanssa, jolloin esitykset voidaan järjestää myös teltalla. Esitysten välissä Mystikko voi tehdä tarot- tai riimukiviennustuksia, sekä Loihtija myydä käsitöitään ja muun muassa luonnonyrttejä.