Mystikko Alexander

ihmeiden asiantuntija

Mystikko Alexander 13. Taikuri ja mentalist. Juhlat, pikkujoulut, tapahtumat, keskiaika, markkinat, torit, esiintyminen, koulutus, tarot, yliluonnollinen taikuus, viihde, viihdyttäjä, juontaja, konsultti.

Mystikko, taikuri ja mentalisti

Mystikko Alexander 13. on ihmeiden asiantuntija. Mystikon käsissä perinteinen taikuus jalostuu ennen kokemattomiksi taikuusilluusioiksi, joissa aivan tavallisistakin esineistä voi löytyä selittämättömiä ominaisuuksia.

Mystikon taikuus saa vaikutteita muun muassa kansanperinteestä, kalevalaisesta mystiikasta, lappilaisesta shamanismista, sekä taikauskosta ja uskomuksista. Oletko ollut epäileväinen telepatian suhteen? Mystikko todistaa esityksessään että telepatiakin on arjen todellisuutta.

Räätälöidyt esitykset

Mystikon stand up –henkinen ja hieman jännittäväkin esitys sopii ohjelmanumeroksi monenlaisiin tapahtumiin, ja ohjelmaa räätälöidään aina kuhunkin tilaisuuteen sopivaksi. Esitys sopii yli 13-vuotiaille.

Mystikko-show on kestoltaan 25 minuuttia. Mystiikkaa, taikuutta ja mentalismia sisältävä esitys voidaan toteuttaa lavalla, tai esimerkiksi juhlatilan tanssilattialla.

Lähitaikuutta

Omana kokonaisuutenaan, tai lavaesityksen lisänä, Mystikko voi saapua tapahtumaasi esittämään lähitaikuutta. Lähitaikuudessa taikuri kiertelee tapahtumavieraidesi joukossa esittämässä 5–10 minuutin mittaista taikuusesitystä esimerkiksi kullekin pöytäseurueelle erikseen. Tämän taikuuden muodon kiehtovuus perustuu osittain katsojien omissa käsissä tapahtuviin taikuusilmiöihin.

Lähitaikuus sopii pää- tai lisäohjelmanumerona esimerkiksi ravintolaan, juhliin ja promootiotapahtumiin.

Kuvat: Rudi Thomas Photography ja J. Siili